1 / 83

Matterhorn Lodge Boutique Hotel & Apartements

Zermatt, Schweiz

Tæt på Standseilbahn Zermatt–Sunnegga



Hotel faciliteter

Bar
Internet
Spa
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Opvaskemaskine
Sauna
Sikkerhedsboks
Telefon
Hårtørrer
Have
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bjergudsigt
Pejs
Skrivebord
Fryser
Familievenlig

Matterhorn Lodge Boutique Hotel & Apartements ligger i midten af Zermatt, kun 1 minutters gang fra Matterhorn Ski Paradise og 10 minutters gang fra Zermatt-Furi Gondolplads. Dette hotel med familievenlig profil ligger 5 km fra Sunnegga Skisportssted. Føl dig hjemme i et af de 18 værelser med individuelt design, der desuden har MP3-dockingstation og plasma-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Matterhorn Ski Paradise - 0,1 km
St. Mauritius Kirke - 0,1 km
Matterhorn Museum - 0,1 km
Mountaineers Kirkegården - 0,2 km
Zermatt - Furi - 0,2 km
Furi Skisportsområde - 0,2 km
Furi - Riffelberg - 0,2 km
Standseilbahn Zermatt–Sunnegga - 0,5 km
Zermatt Visitor Center - 0,6 km
Tour Monte Rosa - 0,6 km
Zermatt-Furi Gondolplads - 0,9 km
Forest Fun Park - 1,1 km
Sunnegga Skisportssted - 2,2 km
Cervino - Sci Estivo - 2,4 km
Riffelberg - Gifthittli - 2,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Sion (SIR) - 80,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Afhentningsservice fra togstationen er til rådighed uden ekstra omkostninger. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Efter en dag på pisterne, kan du nyde de rekreative faciliteter på stedet, herunder en sauna og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Med den gratis skitransport er det nemt og hurtigt at komme på pisterne. Du kan købe mad ved den lokale snackbar/deli eller blive på værelset og nyde godt af dette hotels mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Lokale retter tilbydes mod gebyr dagligt. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Schweiz. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars. Overnatningsstedet lukkes fra den 19. september til den 3. december.
  • Gebyr for lokale morgenmadsretter: 28 CHF for voksne og 16 CHF for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for sen udtjekning: 100.00 CHF (afhænger af tilgængelighed)
  • Der er mulighed for rengøring mod et ekstra tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 3 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Matterhorn Lodge Boutique Hotel & Apartements

Adresse

Matterhorn Lodge Boutique Hotel & Apartements

Englischer Viertel 11

3920

Zermatt, Schweiz

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger