1 / 96

The Little Shore Khao Lak by Katathani

Takua Pa, Phang Nga, Thailand

I nærheden af Bang Niang Strand



Hotel faciliteter

Aircondition
Pool
Bar
Internet
Spa
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Gym
Hårtørrer
Minibar
Have
Balkon
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Skrivebord
Erhvervsvenlig

Overnatter du ved The Little Shore Khao Lak by Katathani, som ligger på stranden i Takua Pa, er du kun få skridt fra Bang Niang Strand og 4 minutters kørsel fra Khao Lak. Dette hotel ved stranden ligger 8,6 km fra Khao Lak Strand og 0,5 km fra Bang Niang Market. Føl dig hjemme i et af de 101 aircondition-afkølede værelser, der indeholder private pools. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer skriveborde og separate siddeområder, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bang Niang Strand - 0,1 km
Nang Thong Strand - 0,1 km
Sunset Strand - 0,1 km
Bangnieng Afternoon Market - 0,3 km
Bang Niang Market - 0,5 km
Tsunami Mindemuseum - 0,5 km
Khaolak Mini Golf - 1,2 km
Khao Lak Strand - 2 km
Khao Lak North Strand - 2 km
Little White Sandy Beach - 2 km
Nangthong Supermarket - 2,3 km
Khao Lak - 2,7 km
Khao Lak–Lam Ru National Park - 4,4 km
Khuk Khak Strand - 5,6 km
Laem Pakarang Strand - 10,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Phuket (HKT-Phuket International) - 77,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og et fitnesscenter. Få en bid mad på The Kati Restaurant, som er en af 2 restauranter på dette hotel. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice døgnet rundt eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 11.00.

Kort over The Little Shore Khao Lak by Katathani

Adresse

The Little Shore Khao Lak by Katathani

10/28 Moo 7, Kukkak

82220

Takua Pa, Phang Nga, Thailand

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger