1 / 43

Life Apartments San Vicente

Sevilla, Andalusien, Spanien

Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder.



Med sin beliggenhed lige i bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Besøgende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 9. 0 kilometer fra ferieboligen. Offentlige transportmidler findes 2. 0 kilometer borte. Stedet ligger indenfor 9. 5 kilometer fra den nærmeste strand. Life Apartments San Vicente garanterer for et roligt ophold med blot 7 soveværelser. Lokalerne har til huse i en bygning, der daterer sig tilbage i 1860 men er blevet fuldt moderniseret i 2013. Life Apartments San Vicente tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Life Apartments San Vicente har ikke 24 timers åbent. Der er ikke børnesenge på denne ejendom. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

Kort over Life Apartments San Vicente

Adresse

Life Apartments San Vicente

San Vicente, 10

41000

Sevilla, Andalusien, Spanien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger