1 / 69

Acroterra Rosa

Santorini, Sydægæiske Øer Region, Grækenland

Tæt på Akrotiri Slot



Hotel faciliteter

Aircondition
Pool
Bar
Internet
Konferencelokale
Spa
Parkering
Kaffemaskine
TV
Gym
Sikkerhedsboks
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Solstole
Hårtørrer
Minibar
Jern
Jern og strygebræt
Have
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Erhvervsvenlig

Overnatter du ved Acroterra Rosa, som ligger tæt på lufthavnen i Santorini, er du kun 15 minutters kørsel fra Athinios Port og Santorini caldera. Dette hotel med luksusfaciliteter ligger 7 km fra Perivolos Strand og 7,4 km fra Perissa Strand. Føl dig hjemme i et af de 25 værelser, der indeholder minibar. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Santorini caldera - 0,1 km
Akrotiri Slot - 0,4 km
Caldera Strand - 0,7 km
Det Gamle Akrotiri - 1,1 km
Art of the Loom Gallery - 1,7 km
Den Røde Strand - 2,6 km
Mesa Pigadia Strand - 3 km
Lost Atlantis Experience Museum - 3,2 km
White Beach - 3,8 km
Gavalas Vingård - 4,4 km
Antoniou Vingård - 4,6 km
Eros Strand - 4,6 km
Boutari Vingård - 4,8 km
Akrotiri Fyrtårn - 5 km
Venetsanos Vingård - 5,3 km

Den foretrukne lufthavn for Acroterra Rosa er Thira (JTR-Santorini National) - 12,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Santorini? På dette hotel er der et område på 30 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til transport fra lufthavnen til hotellet (døgnet rundt) og transport til færgeterminal. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i middelhavsretter på Crocus, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til poolen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 11.00. Overnatningsstedet lukkes fra den 31. oktober til den 15. april.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat: fra 1 november til 29 februar, EUR 4.00 pr. indkvartering, pr. nat
  • Byen pålægger en skat: fra 1 marts til 31 oktober, EUR 10.00 pr. indkvartering, pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 40 EUR pr. værelse
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 500 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Poolen er tilgængelig fra kl. 07.00 til kl. 19.00.
  • Reservationer er påkrævet for spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Acroterra Rosa

Adresse

Acroterra Rosa

Akrotiri

84700

Santorini, Sydægæiske Øer Region, Grækenland

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger