1 / 100

Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only

Playa de Palma, De Baleariske Øer, Spanien

Tæt på Playa de Palma



Hotel faciliteter

Aircondition
Pool
Bar
Internet
Spa
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Sauna
Gym
Sikkerhedsboks
Telefon
Solstole
Hårtørrer
Minibar
Have
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord

Overnatter du ved Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only, som ligger ved vandet i Palma de Mallorca, er du kun 1 minutters kørsel fra Playa de Palma og 7 minutters kørsel fra El Arenal-stranden. Dette hotel ved stranden ligger 17 km fra Palma de Mallorca Havn og 14 km fra Santa María de Palma Katedral. Føl dig hjemme i et af de 110 aircondition-afkølede værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Der er bruser på badeværelserne. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og mørklægningsgardiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de Palma - 0,1 km
La Porciúncula-kirken - 0,7 km
El Arenal-stranden - 1,6 km
El Arenal-havnen - 2,2 km
El Arenal Vandland - 2,7 km
Platja de Can Pastilla - 3,2 km
Platja d'Or - 3,5 km
San Antonio de la Playa Marina - 3,9 km
Cala Estància - 3,9 km
Circuito Mallorca - 6,8 km
FAN Mallorca Shopping - 7,7 km
Cala Gamba - 9 km
Playa Ciudad Jardín - 9,1 km
Hospital Sant Joan de Déu Palma de Mallorca - 9,1 km
Son Antem Golfklub – Mallorca - 10,4 km

Den foretrukne lufthavn for Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only er Palma de Mallorca (PMI) - 6,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Forkæl dig selv med et besøg i stedets spa, der tilbyder massage, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools, en sauna og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel i middelhavsstil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og tv på fællesarealer. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Få stillet sulten på dette hotels restaurant, hvor du kan spise udendørs og nyde udsigten til havet. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 10.30 til kl. 12.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 1.10 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.55 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 4.40 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 2.20 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 19 EUR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Gæster under 16 år er ikke tilladt på dette overnatningssted kun for voksne.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
Vær opmærksom på, at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er der en begrænsning for All Inclusive. Det maksimale antal alkoholholdige drikkevarer per person er begrænset til seks per dag, der kan serveres, og disse drikkevarer vil kun blive leveret til frokost og middag (3 hver)

Kort over Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only

Adresse

Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only

Misión San Diego, 2

7600

Playa de Palma, De Baleariske Øer, Spanien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger