1 / 63

OYO 788 Bidari Hotel

Mataram, Vest-Nusa Tenggara, Indonesien

Tæt på Mataram Indkøbscenter



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Parkering
TV
Sikkerhedsboks
Kabel- eller satellit-tv
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord

OYO 788 Bidari Hotel ligger i et område med direkte forbindelse til et shoppingcenter i Mataram, kun 3 minutters gang fra Mataram Indkøbscenter og 5 minutters kørsel fra Pura Meru. Dette hotel ligger 1,7 km fra Mayura Park og 2,7 km fra Lombok Epicentrum Shoppingcenter. Føl dig hjemme i et af de 47 aircondition-afkølede værelser, der desuden indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes kabelprogrammer som underholdning. Badeværelserne har bruser og hjemmesko. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mataram Indkøbscenter - 0,3 km
Mayura Park - 1,5 km
Pura Meru - 1,6 km
Mataram Immigration Office - 2,7 km
Lombok Epicentrum Shoppingcenter - 3 km
Islamisk Center, NTB - 3,1 km
Museum Negeri Nusa Tenggara Barat - 4,9 km
Pura Agung Narmada - 9,7 km
Plas Waterfall - 10 km
Pura Lingsar - 14,1 km
Pura Batu Bolong - 14,6 km
Induk beach - 14,9 km
Senggigi Strand - 16,2 km
Senggigi Kunstmarked - 17 km
Pusuk Mountain - 17,7 km

Den nærmeste store lufthavn er Lombok (LOP-Lombok Intl.) - 44,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice døgnet rundt.
  • Ét barn, i alderen 5 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet.
  • Personalet anvender værnemidler, der udføres regelmæssig temperaturmåling af personalet, der tilbydes temperaturmåling til gæster og gæster bliver tilbudt håndsprit.

Kort over OYO 788 Bidari Hotel

Adresse

OYO 788 Bidari Hotel

Jalan Bangau No. 5

83239

Mataram, Vest-Nusa Tenggara, Indonesien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger