1 / 20

Na Llebrona in Porto Cristo

Manacor, De Baleariske Øer, Spanien

Tæt på Mare de Déu del Carme-kirken



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Vaskemaskine
Parkering
Kaffemaskine
TV
Opvaskemaskine
Brødrister
Mikrobølgeovn
Kæledyr ikke tilladt
Garage
Fryser

Med et ophold ved Na Llebrona in Porto Cristo i Manacor er du kun 5 minutters gang fra Mare de Déu del Carme-kirken og Torrent de Llebrona. Denne villa ligger 0,4 km fra Playa de Porto Cristo og 0,6 km fra Coves Blanques. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 6 værelser. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Mare de Déu del Carme-kirken - 0,3 km
Torrent de Llebrona - 0,4 km
Coves Blanques - 0,6 km
Playa de Porto Cristo - 0,7 km
Dragegrotterne - 1,3 km
Aquari de Mallorca - 1,3 km
Sa Ferradura - 1,7 km
Coves dels Hams - 1,8 km
Torre Serral dels Falcons - 1,8 km
Cala Murta - 1,9 km
Cala Petita - 1,9 km
Cala Anguila-stranden - 3,5 km
Es Caló d'en Rafelino - 3,6 km
Torrent de Ca n'Amer - 3,6 km
Cala Morlanda - 3,9 km

Den nærmeste store lufthavn er Palma de Mallorca (PMI) - 61,6 km

Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og havegrill.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Kommunen pålægger en skat, som skal betales på overnatningsstedet. Skatten reduceres med 50% efter den 8. overnatning og børn under 16 år er undtaget. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. november til den 30. april, 0.55 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 0.28 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.
  • Der pålægges en byskat: Fra den 1. maj til den 31. oktober, 2.20 EUR pr. person pr. nat op til 9 nætter og 1.10 EUR derefter. Denne skat gælder ikke for børn under 16 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.

Kort over Na Llebrona in Porto Cristo

Adresse

Na Llebrona in Porto Cristo

Manacor, De Baleariske Øer, Spanien

N 39.543789 E 3.334849

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger