1 / 70

KAKTUS Hotel Kaktus Albir

L'Alfas del Pi, Regionen Valencia, Spanien

I nærheden af Albir-stranden



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Konferencelokale
Parkering
Børnepool
TV
Sikkerhedsboks
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Minibar
Have
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Veranda

Overnatter du ved KAKTUS Hotel Kaktus Albir, som ligger på stranden i L'Alfas del Pi, er du kun 1 minutters kørsel fra Albir-stranden og 8 minutters kørsel fra Benidorm Palace. Dette hotel ved stranden ligger 7,3 km fra Llevant Strand og 8,8 km fra Poniente Strand. Føl dig hjemme i et af de 252 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bidet og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Albir-stranden - 0,1 km
Udendørs arkæologisk museum for romersk villa - 0,4 km
Sierra Helada Nationalpark - 0,5 km
Albir-lystbådehavnen - 1,9 km
CELACANTO Centro de buceo Altea - 2,2 km
La Roda Strand - 2,2 km
Altea Turistkontor - 3 km
San Miguel Street - 3 km
Mediterranean Promenade - 3,1 km
Mirador Cronistas de Espana - 3,2 km
Church Square - 3,2 km
Altea Palace Theater - 3,3 km
Nuestra Señora del Consuelo Kirke - 3,3 km
Convento Plads - 3,3 km
Espigó Beach - 3,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 62,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og 4 mødelokaler. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive en natklub og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og hjælp med udflugter/billetter. Tag forbi dette hotels restaurant, hvor du kan få frokost eller aftensmad. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen.
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 15 pr. dag
  • Gebyr for køleskab: 10 EUR pr. ophold
  • Gebyr for pengeskab på værelset: 3 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over KAKTUS Hotel Kaktus Albir

Adresse

KAKTUS Hotel Kaktus Albir

Carrer Pau Casals, 4

3581

L'Alfas del Pi, Regionen Valencia, Spanien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger