1 / 38

Primavera Bed & Breakfast

L'Alfas del Pi, Regionen Valencia, Spanien

Tæt på Terra Natura



Hotel faciliteter

Bar
Internet
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
Hårtørrer
Jern
Jern og strygebræt
Have
Mikrobølgeovn
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Fryser
Familievenlig

Primavera Bed & Breakfast i L'Alfas del Pi ligger kun 10 minutters kørsel fra Terra Natura og Benidorm Palace. Dette Bed & Breakfast ligger 5,6 km fra Albir-stranden og 7 km fra Llevant Strand. Føl dig hjemme i et af de 2 værelser med individuelt design, der desuden har mikrobølgeovn og espressomaskine. Sengen på dit værelse er udstyret med madras af viskoelastisk skum. Værelserne har privat terrasse. Du kan tilberede dine måltider i fælleskøkkenet. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har badekar eller bruser og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bodegas Enrique Mendoza - 2 km
Klein-Schreuder-skulpturhaven - 4,4 km
Udendørs arkæologisk museum for romersk villa - 5,5 km
Albir-stranden - 5,6 km
Sierra Helada Nationalpark - 6 km
Guillermo Amor Municipal Stadium - 6,2 km
Villaitana Golfbane - 6,2 km
L'Aiguera Park - 6,7 km
Terra Natura - 7 km
Llevant Strand - 7 km
Mal Pas Beach - 7,2 km
Poniente Strand - 7,2 km
Elx Park - 7,2 km
Benidorm Rådhus - 7,3 km
Albir-lystbådehavnen - 7,3 km

Den foretrukne lufthavn for Primavera Bed & Breakfast er Alicante (ALC-Alicante Intl.) - 63,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, vaskeri og kaffe/te på fællesarealer. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Dette Bed & Breakfast tilbyder desuden picnicområde og havegrill. Med hotellets strandtransport (tillægsgebyr) kan du nemt og hurtigt komme til stranden. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette Bed & Breakfasts roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tag forbi baren/loungen samt de 10 strandbarer, hvor du kan slappe af med en forfriskende drink. Gratis lokale morgenmadsretter serveres dagligt fra kl. 09.00 til kl. 11.00.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 90 EUR pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 4)
  • Gebyr for sen indtjekning: 10.00 EUR for indtjekning mellem kl. 20.30 og kl. 00.00
  • Gebyr for ekstra seng: 20.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Ét barn, i alderen 16 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.

Kort over Primavera Bed & Breakfast

Adresse

Primavera Bed & Breakfast

Barranco Honda 1d

03580

L'Alfas del Pi, Regionen Valencia, Spanien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger