1 / 75

Scandic Spectrum

København, Hovedstaden, Danmark

I nærheden af Tivoli



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Spa
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Kæledyr tilladt
Sikkerhedsboks
Telefon
Hårtørrer
Terrasse
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Elektrisk bil oplader

Med et ophold ved Scandic Spectrum har du en base i hjertet af København, kun 15 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Dette hotel med spa ligger 1 km fra Strøget og 1,8 km fra Nyhavn. Føl dig hjemme i et af de 632 aircondition-afkølede værelser, der indeholder gulvvarme og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og digitale kanaler sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer pengeskabe med plads til bærbar computer og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ny Carlsberg Glyptotek - 0,3 km
Dansk Design Center - 0,6 km
Danmarks Nationalmuseum - 0,6 km
Københavns Rådhus - 0,7 km
Tivolis Koncertsal - 0,7 km
Det kongelige bibliotek - 0,7 km
Christiansborg Slot - 0,7 km
Havnebadet Islands Brygge - 0,7 km
DGI-byen - 0,8 km
Rådhuspladsen - 0,8 km
Huset KBH - 0,9 km
Casino Copenhagen - 0,9 km
H.C. Andersen Eventyrhuset - 0,9 km
Tivoli - 0,9 km
Øksnehallen - 1 km

Den foretrukne lufthavn for Scandic Spectrum er Kastrup Lufthavn (CPH) - 13,4 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Tag dig tid til et besøg i stedets spa, der tilbyder komplet spabehandling. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder et motionscenter og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og festsal. Snup en bid mad på Lobby Bar, som er en af mange spisesteder tilhørende dette hotel. Her finder du blandt andet 4 restauranter og en kaffebar/café. Har du brug for en pause? Få en drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 09.30.
  • Gebyr for selvstændig parkering (overdækket): 250.00 DKK pr. dag
  • Tillægsgebyr for kæledyr: DKK 200 pr. indkvartering pr. ophold
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for brug af spa: 295 DKK pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn i alderen 1 år eller derunder kan overnatte gratis pr. registreret voksen på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Scandic Spectrum

Adresse

Scandic Spectrum

KALVEBOD BRYGGE 10

1560

København, Hovedstaden, Danmark

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger