1 / 51

Nice Hotel Bibione

Bibione, Italien

I nærheden af Bibione-stranden



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Parkering
Kaffemaskine
TV
Sikkerhedsboks
Telefon
Solstole
Hårtørrer
Minibar
Have
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord

Overnatter du ved Nice Hotel Bibione, som ligger tæt på stranden i San Michele al Tagliamento, er du kun 10 minutters gang fra Bibione-stranden og Luna Park Adriatico. Dette hotel ved stranden ligger 46,8 km fra Pra' delle Torri-golfklubben og 0,9 km fra Bibione Thermae. Føl dig hjemme i et af de 24 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Luna Park Adriatico - 0,3 km
Bibione-stranden - 0,6 km
Bibione Thermae - 0,8 km
Val Grande Nationalpark - 1 km
Playground - 1,2 km
Pluto Strand - 2,3 km
Baseleghe Marina - 4,1 km
Caorle Lagune - 4,2 km
Punta Tagliamento Fyrtårn - 4,3 km
Lignano Golfklub - 7,9 km
Parco Zoo Punta Verde - 8,5 km
Unicef Adventure Park - 10,2 km
Aquasplash - 10,5 km
Lignano Sabbiadoro Strand - 10,5 km
Mercado - 10,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Trieste (TRS-Friuli Venezia Giulia) - 65,8 km
Marco Polo Lufthavn (VCE) - 99,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Få stillet sulten med frokost eller aftensmad på Nice, en restaurant, som specialiserer sig i lokale retter. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Overnatningsstedet lukkes fra den 01. december til den 17. maj.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten gælder ikke for Venedigs indbyggere og børn under 4 år. Yderligere undtagelser kan gælde for patienter, deres rejseledsagere og personer, der opholder sig i byen grundet specifikke forhold/pligter; disse personer skal muligvis indsende relevante dokumenter til overnatningsstedet. Der gælder en reduktion på 30% fra den 1.-31. januar.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 0.00 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. oktober til den 30. april for ophold på op til 10 nætter.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 1.40 pr. person, pr. nat. Denne skat vil være gældende fra den 1. maj til den 30. september for ophold på op til 10 nætter.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Alle gæster, inklusive børn, skal være til stede på indtjekningstidspunktet, hvor alle skal fremvise deres pas.
  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 5000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort over Nice Hotel Bibione

Adresse

Nice Hotel Bibione

Via della Bilancia 2

30028

Bibione, Italien

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger