1 / 58

Sanjee'sHome & Lanka Ayurveda

Bentota, Southern Province, Sri Lanka

I nærheden af Bentota Strand



Hotel faciliteter

Bar
Internet
Spa
Parkering
Kaffemaskine
Have
Terrasse
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Erhvervsvenlig
Familievenlig

Overnatter du ved Sanjee'sHome & Lanka Ayurveda, som ligger i det historiske kvarter i Bentota, er du kun 4 minutters gang fra Bentota Strand og 5 minutters gang fra Kaluwamodara Bro. Dette Bed & Breakfast ved stranden ligger 3,8 km fra Moragalla Strand og 4,2 km fra Induruwa Strand. Føl dig hjemme i et af de 2 aircondition-afkølede værelser. Din seng har Select Comfort-madras og er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bentota Strand - 0,3 km
Moragalla Strand - 3,2 km
Kaluwamodara Bro - 3,3 km
Kande Vihare Temple - 4,5 km
Induruwa Strand - 4,2 km
Brief Garden, Bevis Bawa - 7,4 km
Beruwela havn - 7,7 km
Kosgoda Strand - 8,4 km
Ahungalla Strand - 13,2 km
Balapitiya Strand - 16,2 km
Kalutara Bodhiya - 20,2 km
Ariyapala-maskemuseet - 22,1 km
Kalatura Strand - 22,2 km
Richmond Castle - 23 km
Ambalangoda-stranden - 24 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast i art deco-stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gratis babysitning. Gæsterne kan nemt komme til stranden ved at gøre brug af den gratis strandtransport. Snup en bid mad på en af 2 restauranter på dette Bed & Breakfast. Du kan også blive på værelset og nyde godt af roomservice (i et begrænset antal timer) eller hente en snack på stedets kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Slap af med en forfriskende drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Gratis engelsk morgenmad serveres dagligt fra kl. 09.00 til kl. 11.30.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Servicegebyr: 05 USD pr. indkvartering pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 65 USD pr. køretøj
  • Der er mulighed for rengøring mod et ekstra tillægsgebyr, som varierer afhængigt af opholdets længde og enhedens størrelse
  • Gebyr for ekstra seng: 10.0 USD pr. dag
  • Gebyr for brænde: 50.00 USD pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 6 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Sanjee'sHome & Lanka Ayurveda

Adresse

Sanjee'sHome & Lanka Ayurveda

Sri Darmavijayarama Road, Sooriyagoda

80550

Bentota, Southern Province, Sri Lanka

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger