1 / 57

Plus Fariones Suite Hotel

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

I nærheden af Puerto del Carmen strand



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Konferencelokale
Spa
Kaffemaskine
Børnepool
TV
Gym
Sikkerhedsboks
Telefon
Hårtørrer
Minibar
Have
Mikrobølgeovn
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
All inclusive
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Erhvervsvenlig

Overnatter du ved Plus Fariones Suite Hotel, som ligger på stranden i Tías, er du kun 15 minutters kørsel fra Puerto del Carmen strand og Pocillos Strand. Dette hotel ved stranden ligger 28,7 km fra Playa Blanca og 25,2 km fra Marina Rubicon. Føl dig hjemme i et af de 229 aircondition-afkølede værelser, der indeholder tekøkken. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og et plasma-tv sørger for underholdningen. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Timanfaya Sub - 0,1 km
Puerto del Carmen strand - 0,1 km
Fariones-idrætscentret - 0,3 km
Chica Strand - 0,5 km
Gran Casino de Lanzarote - 1,6 km
La Peñita - 1,6 km
Playa El Barranquillo - 2,1 km
Pocillos Strand - 2,4 km
Lanzarote Golf Resort - 3,1 km
Playa de Matagorda - 4,4 km
José Saramago-husmuseet - 4,7 km
Lanzarote - 7,3 km
Bodeguita Vega Volcán - 7,6 km
Playa de Matagorda - 10,2 km
Playa de Guasimeta - 10,4 km

Den foretrukne lufthavn for Plus Fariones Suite Hotel er Arrecife (ACE-Lanzarote) - 9,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Slip af med muskelspændingerne og slap af med massage og kropsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 2 udendørs swimmingpools og et fitnesscenter. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Dette hotel tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Som gæst på Plus Fariones Suite Hotel kan du nyde et måltid på Restaurante Cactus eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Besøg baren/loungen eller baren ved poolen, og slap af med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet er inkluderet.

  • Gebyr for nærliggende parkering: 35 EUR pr. dag (100 meter væk. Åben døgnet rundt)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Byggearbejde er i gang ved en nabobygning, og der kan forekomme støj fra dette byggeriarbejde.

Kort over Plus Fariones Suite Hotel

Adresse

Plus Fariones Suite Hotel

C/. Acatife, 2

35510

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger