1 / 15

Apartamentos La Laguneta

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

I nærheden af Pocillos Strand



Hotel faciliteter

Pool
Internet
Parkering
Kaffemaskine
Børnepool
TV
Sikkerhedsboks
Solstole
Have
Mikrobølgeovn
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Fryser
Familievenlig

Overnatter du ved Apartamentos La Laguneta, som ligger ved siden af en golfbane i Tías, er du kun 10 minutters kørsel fra Pocillos Strand og Puerto del Carmen strand. Dette lejlighedshotel med golffaciliteter ligger 31,5 km fra Playa Blanca og 27,6 km fra Marina Rubicon. Føl dig hjemme i et af de 23 værelser, der indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og mikrobølgeovn. Din seng er udstyret med dundyner, og alle værelserne har en sovesofa i samme størrelse som en dobbeltseng. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Et fladskærms-tv sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse, der inkluderer dybe badekar. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa El Barranquillo - 0,8 km
La Peñita - 0,8 km
Gran Casino de Lanzarote - 0,9 km
Pocillos Strand - 0,9 km
Puerto del Carmen strand - 1,3 km
Timanfaya Sub - 2,4 km
Playa de Matagorda - 2,5 km
Lanzarote Golf Resort - 2,5 km
Fariones-idrætscentret - 2,6 km
Chica Strand - 2,8 km
José Saramago-husmuseet - 3,5 km
Lanzarote - 3,6 km
Playa de Guacimeta - 4,6 km
Deiland Shopping Center - 7,9 km
Playa de Matagorda - 8,6 km

Den nærmeste store lufthavn er Arrecife (ACE-Lanzarote) - 8,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring, et bibliotek og automat. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 2 udendørs swimmingpools, eller nyd en af de andre rekreative faciliteter, der inkluderer udlejningscykler. Andre faciliteter på dette lejlighedshotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, gavebutik/aviskiosk og hjælp med udflugter/billetter.
  • Der er mulighed for pengeskab på værelset mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Ét barn, i alderen 2 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Dette overnatningssted rengøres professionelt.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ COVID-19-test eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 14 år og derover, og testen skal være taget maks. 72 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 14 år og derover. Gæster skal være færdigvaccinerede mindst 1 dage inden indtjekning.

Kort over Apartamentos La Laguneta

Adresse

Apartamentos La Laguneta

Calle Finlandia, 16

35510

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger