1 / 100

Casas Heddy

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

Dette kompleks ligger i Los Mojones, som er et fredeligt og roligt boligområde i Puerto del Carmen.



Hotel faciliteter

Bar
Konferencelokale
Kaffemaskine
Sikkerhedsboks
Telefon
Solstole
Terrasse
Balkon eller terrasse
Rygning ikke tilladt
Skrivebord

Dette kompleks ligger i Los Mojones, som er et fredeligt og roligt boligområde i Puerto del Carmen. Gæsterne vil finde restauranter, barer, natteliv og forbindelser med offentlige transportmidler inden for en radius på 400 m, ligesom de nærmeste forretninger kun ligger 500 m fra komplekset. Herudover ligger Playa Grande strand kun 1 km væk, og til Arrecife er der 15 km og til Lanzarote lufthavn 12 km.

Dette feriecenter, som blev renoveret i 2009, består af i alt 65 værelser, herunder 21 enkeltværelser og 38 dobbelt-/tvillingeværelser, og egner sig til gæster med handicap og behov for særlig pleje. Siden 1975 har det tilbudt god lægelig pleje i et klima og miljø, som passer til en speciel ferie og efterlader et positivt indtryk - både fysisk og mentalt. Af faciliteter for gæsterne på dette klimatiserede etablissement er der en foyer med døgnåben reception, fjernsynsstue, bar og en morgenmadsrestaurant/spisesal. Gæsterne tilbydes også mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og mulighed for at parkere bilen.

Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad, ligesom der også er enkelt- eller tvillingesenge. Desuden er værelserne indrettet med en telefon, en alarm i nødstilfælde, en safeboks (mod betaling), et køleskab og mulighed for at lave te og kaffe. De fleste af værelserne ligger i stueetagen og egner sig til gæster i kørestol, mens alle værelser rummer regulerbart klimaanlæg og radiator. Endelig er der også altan eller terrasse på værelserne.

Kort over Casas Heddy

Adresse

Casas Heddy

Calle Traspies 1, 1

35510

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger