1 / 12

Apartamentos Isabel

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

Denne ferielandsby ligger i et roligt område af Puerto del Carmen.



Hotel faciliteter

Sikkerhedsboks
Solstole
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser

Denne ferielandsby ligger i et roligt område af Puerto del Carmen. Etablissementet ligger ca. 5 minutters gang fra centrum af byen og dennes restauranter, barer, beværtninger og mødesteder med natteliv, ligesom der kun er 300 m til stranden og promenaden. Gæsterne vil finde et antal forretninger i Biosfera, som ligger omkring 800 m væk, og forbindelser med offentlige transportmidler ligger også lige ved hånden. Af nærliggende seværdigheder og attraktioner kan man nævne Arrecife omkring 10 km væk, Timanfaya nationalpark omkring 25 km væk og Playa Blanca strand omkring 30 km væk. Ydermere ligger Lanzarote lufthavn omkring 10 km fra logiet.

Denne ferielandsby rummer i alt 14 boligenheder. Lejlighederne har en attraktiv middelhavsfølelse over sig takket være deres hvidkalkede mure, pæne trævinduer og grønne detaljer på tag og altaner. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med safeboks, og der er også WLAN/internetadgang på stedet. Gæster i bil kan desuden efterlade køretøjet på den nærliggende parkeringsplads.

Disse lejligheder består af et køkkenområde, en stue med satellit-/kabel-tv, sovesofa, eget badeværelse med badekar og en altan eller terrasse. Køkkenerne er veludstyret med en ovn, en mikrobølgeovn, 4 kogeplader og et køleskab, ligesom der også tilbydes internetadgang og en safeboks.

Gæsterne kan tilbringe dagene i solskinnet på deres eget terrasseområde med liggestole og parasoller, før de tager en afkølende dukkert i ejendommens udendørs swimmingpool. Af yderligere aktiviteter er der pool/snooker og mulighed for at besøge den lokale sandstrand, som tilbyder liggestole og parasoller mod betaling. Ønsker gæsterne at spille golf, kan de besøge den lokale golfbane, som ligger omkring 1 km fra logiet.

Kort over Apartamentos Isabel

Adresse

Apartamentos Isabel

Venecia, 23

35510

Tias, De Kanariske Øer, Spanien

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger