1 / 61

Up There

Split, Split-Dalmatien, Kroatien

I nærheden af Bacvice Strand



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
TV
Sikkerhedsboks
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Minibar
Jern
Jern og strygebræt
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Erhvervsvenlig
Familievenlig

Med et ophold ved Up There befinder du dig i hjertet af Split, kun 10 minutters gang fra Split Riva og Bacvice Strand. Dette gæstehus ligger 0,6 km fra Diocletians Palads og 0,9 km fra Split Havn. Føl dig hjemme i et af de 8 værelser, der indeholder køleskab og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Naturhistorisk Museum - 0,3 km
Kroatiens Søfartsmuseum - 0,4 km
Grøntmarkedet - 0,5 km
Split Riva - 0,5 km
Den Østlige Port - 0,5 km
Split Bymuseum - 0,6 km
Papalic-paladset - 0,6 km
Bacvice Strand - 0,6 km
Krešimir-gaden - 0,6 km
Favbet Casino - 0,6 km
Diocletians Palads - 0,6 km
Sankt Domnius-katedralen - 0,6 km
Peristyl - 0,6 km
Split Etnografiske Museum - 0,6 km
Saint Duje Klokketårn - 0,6 km

Den nærmeste lufthavn er:
Split (SPU) - 23,2 km
Brac-øen (BWK) - 47,2 km

Den foretrukne lufthavn for Up There er Split (SPU).

Gæsterne har blandt andet adgang til bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr. Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener Up Theres gæster. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 12.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 1.86 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 0.93 pr. nat for gæster i alderen 12-17 år. Denne skat vil være gældende fra den 1. oktober til den 31. marts. Denne skat gælder ikke for børn under 12 år år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 2.00 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 1.00 pr. nat for gæster i alderen 12-17 år. Denne skat vil være gældende fra den 1. april til den 30. september. Denne skat gælder ikke for børn under 12 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for sen indtjekning mellem kl. 22.00 og kl. 08.00
  • Gebyr for baby-/barneseng: 10.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 3 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes. Børn er muligvis ikke berettiget til gratis morgenmad.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Up There

Adresse

Up There

Ul. Kralja Zvonimira 14

21000

Split, Split-Dalmatien, Kroatien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger