1 / 32

Grgur Ninski Rooms

Split, Split-Dalmatien, Kroatien

I nærheden af Diocletians Palads



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Sikkerhedsboks
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Minibar
Jern
Jern og strygebræt
Balkon
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Familievenlig

Grgur Ninski Rooms ligger i hjertet af Split, kun få skridt fra Diocletians Palads og Split Riva. Dette gæstehus ligger 0,9 km fra Split Havn og 1 km fra Bacvice Strand. Føl dig hjemme i et af de 5 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Diocletians Palads - 0,1 km
Papalic-paladset - 0,1 km
Split Bymuseum - 0,1 km
Krešimir-gaden - 0,1 km
Peristyl - 0,1 km
Gregory af Nin-statuen - 0,1 km
Saint Duje Klokketårn - 0,1 km
Sankt Domnius-katedralen - 0,1 km
Cindro-paladset - 0,1 km
Lad Mig Komme Forbi-gaden - 0,1 km
Strossmayer-parken - 0,1 km
Den Østlige Port - 0,1 km
Grøntmarkedet - 0,1 km
Jupiter-templet - 0,1 km
Synagoge - 0,1 km

Den nærmeste lufthavn er:
Split (SPU) - 23,6 km
Brac-øen (BWK) - 47,3 km

Den foretrukne lufthavn for Grgur Ninski Rooms er Split (SPU).

Gæsterne har blandt andet adgang til et pengeskab i receptionen og en elevator. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet. Drag fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler, eller andre faciliteter, inklusive gratis trådløs internetadgang og hjælp med udflugter/billetter. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Overnatningsstedet lukkes i januar.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Byen pålægger en skat, som opkræves på overnatningsstedet. Skatten er sæsonbestemt og gælder ikke nødvendigvis hele året. Yderligere undtagelser og reduktioner kan gælde. For yderligere oplysninger bedes du kontakte overnatningsstedet via kontaktoplysningerne angivet i reservationsbekræftelsen.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 1.86 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 0.93 pr. nat for gæster i alderen 12-17 år. Denne skat vil være gældende fra den 1. oktober til den 31. marts. Denne skat gælder ikke for børn under 12 år år.
  • Byen pålægger en skat, der opkræves kontant på overnatningsstedet: EUR 2.00 pr. person, pr. nat for voksne og EUR 1.00 pr. nat for gæster i alderen 12-17 år. Denne skat vil være gældende fra den 1. april til den 30. september. Denne skat gælder ikke for børn under 12 år år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for lufthavnstransport: 35.00 EUR pr. køretøj (enkelt)
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 10.00 pr. dag
  • Tillægsgebyr for parkeringsservice: EUR 10.00 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ét barn, i alderen 10 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over Grgur Ninski Rooms

Adresse

Grgur Ninski Rooms

Dioklecijanova 8

21000

Split, Split-Dalmatien, Kroatien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger