1 / 68

Taihua Wutong Hotel

Shenzhen, Guangdong, Kina

I Shenzhen (Bao'an)



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Konferencelokale
Parkering
Kaffemaskine
Sikkerhedsboks
Hårtørrer
Have
Terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Garage
Søudsigt
Erhvervsvenlig
Familievenlig

Med et ophold ved Taihua Wutong Hotel i Shenzhen (Bao'an) er du kun 5 minutters kørsel fra Bihaiwan Golf Club og 5 minutters kørsel fra Fuyong Færgeterminal. Dette hotel ligger 16,7 km fra Shenzhen Safaripark og 16,9 km fra Window of the World. Føl dig hjemme i et af de 119 værelser, der er indrettet med individuelt design. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og gratis teposer/instantkaffe, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bihaiwan Golf Club - 4,4 km
Fuyong Færgeterminal - 5,1 km
Shenzhen Lufthavns Golfbane - 8 km
Shenzhen Uniwalk Qianhai - 9,9 km
Yifang Center - 10 km
Fenghuangshan Forest Park - 10,3 km
Lixinhu Have - 11,4 km
Zhongshan Park - 11,6 km
Nanshan Flower Park - 11,9 km
Yijia Indkøbscenter - 12,2 km
Nanshan Museum - 13,1 km
Shenzhen Universitet - 14,2 km
Qianhai International Conference Center - 14,2 km
Phoenix-bjerget - 14,2 km
Qianhai Vanke International Conference Center - 14,3 km

Den nærmeste lufthavn er:
Shenzhen (SZX-Shenzhen International) - 5,6 km
Hongkong internationale lufthavn (HKG) - 53,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Shenzhen? På dette hotel er der et område på 468 kvadratmeter til rådighed, bestående af et konferencecenter og 5 mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer hjælp med udflugter/billetter og picnicområde. Snup en bid mad på 国韵会所, som er en af mange spisesteder tilhørende dette hotel. Her finder du blandt andet 3 restauranter og en kaffebar/café. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 18 CNY for voksne og 18 CNY for børn (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.

Kort over Taihua Wutong Hotel

Adresse

Taihua Wutong Hotel

3-8F, Building 4A (Guyu),

518000

Shenzhen, Guangdong, Kina

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger