1 / 57

Casa Palacio La Casa Blanca Suites

Sevilla, Andalusien, Spanien

I nærheden af Sevilla Katedral



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Vaskemaskine
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Kabel- eller satellit-tv
Brødrister
Hårtørrer
Jern
Jern og strygebræt
Mikrobølgeovn
Terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Garage
Fryser
Familievenlig

Casa Palacio La Casa Blanca Suites ligger i centrum af Sevilla, kun 10 minutters gang fra Sevilla Katedral og Giralda Tårnet. Dette lejlighedshotel ligger 0,8 km fra Alcázar og 1,6 km fra Plaza de España. Føl dig hjemme i et af de 7 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med kogeplade og mikrobølgeovn. Din seng har madras af viskoelastisk skum og er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Alle værelserne indeholder sovesofa i samme størrelse som en kingsizeseng. Der er et 50-tommers fladskærms-tv med kabelkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer separate siddeområder og elkedler, og rengøring udføres efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Baile Flamenco Museum - 0,3 km
San Leandro Kloster - 0,3 km
Casa de Salinas Palace - 0,3 km
Santa María la Blanca Kirke - 0,3 km
Pilate's House - 0,3 km
Diego Velazquez Fødested - 0,4 km
Juderia de Sevilla Interpretation Center - 0,5 km
Santa Cruz Kirke - 0,5 km
Casa del Flamenco Teater - 0,5 km
Murillo Haver - 0,5 km
Salvador Church - 0,5 km
Sevilla Katedral - 0,5 km
Giralda Tårnet - 0,5 km
Genfødselsklosteret - 0,5 km
Salvador Plaza - 0,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Sevilla (SVQ-San Pablo) - 9,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og begrænset parkering findes desuden på stedet. Fra en tagterrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 40 EUR pr. køretøj (varighed: enkelt, maks. antal personer: 4)
  • Gebyr pr. barn for lufthavnstransport: 40 EUR (enkelt), (fra 6 til 17 år)
  • Gebyr for nærliggende parkering: 18 EUR pr. dag (20 meter væk)
  • Gebyr for sen udtjekning: 30 EUR (afhænger af tilgængelighed)
  • Tillægsgebyr for rengøring: EUR 30 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner og gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.

Kort over Casa Palacio La Casa Blanca Suites

Adresse

Casa Palacio La Casa Blanca Suites

C. Conde de Ibarra 2

41004

Sevilla, Andalusien, Spanien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger