1 / 24

Residence I Mirti Bianchi

Santa Teresa di Gallura, Sassari, Italien

Denne enkle bolig kan findes i Santa Teresa Di Gallura.



Hotel faciliteter

Solstole
Hårtørrer
Mikrobølgeovn

Denne enkle bolig kan findes i Santa Teresa Di Gallura. Med sin placering indenfor 400 meter fra bymidten, er det nemt at gå fra ferieboligen til en række interessante steder. Ejendommen ligger indenfor 800 meter fra den nærmeste strand. I alt 30 værelser er til rådighed for gæsterne. Som resultat af det konstante engagement med kvalitet, blev dette sted fuldt renoveret i 2020. De der bor på dette sted, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Da dette sted har åbent 24 timer i døgnet, er gæsterne altid velkomne. Desværre er der ingen værelser, hvor besøgende kan bede om en vugge til de små. Fællesarealerne på denne ejendom har kørestolsadgang. Gæster der kommer i bil, kan efterlade bilen på stedets parkeringsområde. Denne feriebolig er blevet designet med en bevidst indsats for at overholde de strengeste økologiske standarder og er certificeret. Stedet vil muligvis kræve et gebyr for nogle af disse services.

Kort over Residence I Mirti Bianchi

Adresse

Residence I Mirti Bianchi

Via Tibula, 28

07028

Santa Teresa di Gallura, Sassari, Italien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger