1 / 100

Askegaarden Apartments

Sandved, Region Zealand, Danmark

Tæt på Henning Dreyer Atelier



Hotel faciliteter

Internet
Konferencelokale
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
TV
Opvaskemaskine
Kæledyr tilladt
Ovn
Kabel- eller satellit-tv
Brødrister
Hårtørrer
Jern
Jern og strygebræt
Have
Mikrobølgeovn
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Fryser
Familievenlig

Med et ophold ved Askegaarden Apartments i Sandved er du 6,4 km fra Holsteinborg Slot og 19,5 km fra Skt. Peters Kirke. Denne lejlighed med familievenlig profil ligger 19,8 km fra Næstved Museum og 31 km fra BonBon-Land. Føl dig hjemme i et af de 4 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder køkken med køleskab/fryser i fuld størrelse og ovn. Værelserne har privat balkon med møbler. Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitkanaler som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer separate siddeområder og mikrobølgeovne, og rengøring udføres en gang pr. ophold. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Henning Dreyer Atelier - 4,8 km
Fyrendal Kirke - 5,4 km
Holsteinborg Slot - 6,4 km
Kvislemark Kirke - 6,5 km
Gallery Solitude - 7,8 km
Marvede Kirke - 8,2 km
Haarslev Kirke - 9,3 km
Art For Future - 9,5 km
Hyllinge Kirke - 10,9 km
Orslev Kirke - 11,3 km
Hyllested Kirke - 11,6 km
Den Lille Prins - 11,9 km
Sonder Bjerge Kirke - 12,1 km
Fuglebjerg Kirke - 12,2 km
Karen Becker - 12,3 km

Den foretrukne lufthavn for Askegaarden Apartments er Kastrup Lufthavn (CPH) - 109,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab, bagageopbevaring og vaskeri. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Denne lejlighed tilbyder desuden spillehal/spillerum, hjælp med udflugter/billetter og havegrill.
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Op til 2 børn i alderen 10 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Gæsterne kan arrangere at medbringe kæledyr ved at kontakte hotellet direkte ved hjælp af oplysningerne på reservationsbekræftelsen.

Kort over Askegaarden Apartments

Adresse

Askegaarden Apartments

Kristiansholmsvej 19

4262

Sandved, Region Zealand, Danmark

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger