1 / 55

Blu Mare Hotel

Novigrad, Istrien, Kroatien

I Novigrad (Novigrad Gamle By)



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Spa
Parkering
TV
Kæledyr tilladt
Ovn
Gym
Sikkerhedsboks
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Bruser

Med et ophold ved Blu Mare Hotel i Novigrad (Novigrad Gamle By) er du kun få skridt fra Rigo Patrician Palace og Lapidarium Museum. Dette hotel ligger 0,1 km fra Skt. Pelagius' og Skt. Maximus' Kirke og 0,1 km fra Church of the Birth of the Blessed Virgin Mary. Føl dig hjemme i et af de 27 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab og ovn. Sengen på dit værelse er udstyret med madras af viskoelastisk skum. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Der er et 17-tommers LCD-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Rigo Patrician Palace - 0,1 km
Lapidarium Museum - 0,1 km
Skt. Pelagius' og Skt. Maximus' Kirke - 0,1 km
Novigrad Havn - 0,3 km
Church of the Birth of the Blessed Virgin Mary - 0,3 km
Church of St. Kate - 0,5 km
Novigrad Lystbådehavn - 0,9 km
Punto Mare Pool - 1,1 km
Karpinjan Beach - 1,8 km
Stancija Fava Winery - 2,7 km
Ghira Winery - 2,9 km
Pervino Winery - 3,4 km
Istralandia Vandland - 7,2 km
Cossetto Winery - 12 km
Agro-Millo - 12,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og en elevator. Forkæl dig selv med massage og ansigtsbehandlinger. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og cykelopbevaring. Som gæst på Blu Mare Hotel har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis komplet morgenmad serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 11.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Byen pålægger en skat: 1.50 EUR pr. person pr. nat for voksne; EUR 0.75 pr. nat for gæster i alderen 12-17 år. Denne skat gælder ikke for børn under 12 år.

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for parkeringsservice: EUR 4 pr. nat (intet gebyr for indkørsel/udkørsel)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 25 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Gæster kan få adgang til deres værelser med en mobilenhed.

Kort over Blu Mare Hotel

Adresse

Blu Mare Hotel

14 Zidine ulica

52466

Novigrad, Istrien, Kroatien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger