1 / 50

a&o Copenhagen Norrebro - Hostel

København, Hovedstaden, Danmark

I København (Nørrebro)



Hotel faciliteter

Bar
Internet
Parkering
TV
Kæledyr tilladt
Sikkerhedsboks
Hårtørrer
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Bruser

Fra a&o Copenhagen Norrebro - Hostel i København (Nørrebro) er der kun 10 minutters kørsel til Nyhavn og Tivoli. Dette hostel ligger 4,2 km fra Rådhuspladsen og 4,2 km fra Københavns Zoologiske Have. Overnat i et af de 167 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer mørklægningsgardiner og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Bispebjerg Hospital - 0,9 km
Naturhistorisk Museum - 1,2 km
Jægersborggade - 1,5 km
Parken - 2,1 km
Fælledparken - 2,3 km
Frederiksberg Hospital - 3 km
Botanisk Have - 3,1 km
Statens Museum for Kunst - 3,1 km
Forum Copenhagen - 3,2 km
Rosenborg Slot - 3,3 km
Torvehallerne - 3,4 km
Ørstedsparken - 3,4 km
Israels Plads - 3,4 km
Rosenborg Slotshave - 3,7 km
Københavns Universitet - 3,7 km

Den foretrukne lufthavn for a&o Copenhagen Norrebro - Hostel er Kastrup Lufthavn (CPH) - 40,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig udtjekning, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, tv på fællesarealer og hjælp med udflugter/billetter. Dette hostel tilbyder desuden automat og cykelopbevaring. Tag et smut forbi den lokale snackbar/deli, der betjener a&o Copenhagen Norrebro - Hostels gæster. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Morgenmadsbuffet serveres på hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 og i weekenderne fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mod et gebyr.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 93.50 DKK for voksne og 46.75 DKK for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering: 120 DKK pr. dag (intet gebyr for indkørsel/udkørsel)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: DKK 97.50 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 97.50 DKK (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen udtjekning: 97.50 DKK (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn i alderen 17 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Begrænset parkeringshøjde.

  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.

Kort over a&o Copenhagen Norrebro - Hostel

Adresse

a&o Copenhagen Norrebro - Hostel

Tagensvej 135-137

2200

København, Hovedstaden, Danmark

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger