1 / 28

Perast Garden Hotel

Kemer, Antalya, Tyrkiet

Tæt på Çirali Strand



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Parkering
Kaffemaskine
TV
Opvaskemaskine
Sikkerhedsboks
Kabel- eller satellit-tv
Solstole
Hårtørrer
Minibar
Jern
Jern og strygebræt
Have
Balkon
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning ikke tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Familievenlig

Med et ophold ved Perast Garden Hotel i Kemer er du kun 15 minutters kørsel fra Çirali Strand og Olympos strand. Dette hotel ved stranden ligger 30,7 km fra Adrasan strand og 10,4 km fra Ulupinar Park. Føl dig hjemme i et af de 21 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og smart-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt hårtørrer og hjemmesko. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Çirali Strand - 0,2 km
Olympos strand - 1,4 km
Det Gamle Olympos - 2,4 km
Sazak koyu - 2,4 km
Yanartas - 3,8 km
Chimaera - 3,8 km
Ulupinar Park - 10,4 km
Phaselis-museet - 25,7 km
Kleopatra Beach - 25,8 km
Alacasu - 28 km
Blauhimmel beach - 29,9 km
Adrasan strand - 30,7 km
Olympos Teleferik - 31,7 km
Daima - 33,5 km
Korsan Strand - 33,8 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception og kaffe/te på fællesarealer. Fra en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom concierge-tjenester og fælles stue. Gæsterne kan nemt komme til stranden ved at gøre brug af den gratis strandtransport. Nyd et måltid på restauranten, eller køb en snack på dette hotels kaffebar/café. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Dette overnatningssted er lukket fra 30. september 2024 til 30. juni 2025 (datoerne kan ændres).
  • Gebyr for ekstra seng: 500.0 EUR pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Perast Garden Hotel

Adresse

Perast Garden Hotel

Ulupinar Çirali Sokak

07980

Kemer, Antalya, Tyrkiet

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger