1 / 55

Hotel Klippen

Gudhjem, Hovedstaden, Danmark

Tæt på Traesmeden



Hotel faciliteter

Bar
Internet
Konferencelokale
Parkering
Kaffemaskine
TV
Brødrister
Havudsigt
Hårtørrer
Jern
Jern og strygebræt
Have
Mikrobølgeovn
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Erhvervsvenlig
Familievenlig

Med et ophold ved Hotel Klippen har du en base i hjertet af Gudhjem, blot fem minutters kørsel fra Oluf Høst Museum og Baltic Sea Glass. Dette hotel ved stranden ligger 13,8 km fra Ekkodalen og 15,5 km fra Allinge Havn. Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 22 værelser. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Rengøring udføres ugentligt, og strygejern/strygebræt er til rådighed efter anmodning. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Traesmeden - 0,1 km
Gudhjem Kirke - 0,3 km
Gudhjem Glasrogeri Pernille Bastrup - 0,4 km
Ro Glasvaerksted - 0,6 km
Oluf Høst Museum - 0,6 km
Baltic Sea Glass - 3,1 km
Bornholms Middelaldercenter - 4,6 km
Bornholms Middelaldercenter - 4,9 km
BornPark Minigolf - 4,9 km
Østerlars Rundkirke - 5,3 km
Døn Valley - 6,1 km
Bornholms Kunstmuseum - 6,2 km
Helligdomsklipperne - 6,2 km
Gudhjem Golf Club - 8 km
Ostermarie Kirkeruin - 10,5 km

Den nærmeste store lufthavn er Rønne (RNN-Bornholm) - 27,2 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en flersproget medarbejderstab. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og 4 mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang. Dette hotel tilbyder desuden concierge-tjenester, picnicområde og festsal. Spis dig mæt i skandinaviske retter på Plateau, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til haven. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception på stedet, der finder sted på udvalgte dage. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Ét barn i alderen 10 år eller derunder kan overnatte gratis pr. registreret voksen på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der er mulighed for kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted tager mod gæster af alle seksuelle orienteringer og kønsidentiteter (LGBTQ+-venligt).

Kort over Hotel Klippen

Adresse

Hotel Klippen

Grevens Dal 50

3760

Gudhjem, Hovedstaden, Danmark

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger