1 / 41

Guangzhou Hongcheng Hotel

Guangzhou, Guangdong, Kina

I Guangzhou (Haizhu)



Hotel faciliteter

Internet
Parkering
TV
Sikkerhedsboks
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord

Med et ophold ved Guangzhou Hongcheng Hotel har du en base i hjertet af Guangzhou, kun 10 minutters gang fra 2nd Workers Cultural Palace og Onelink Plaza. Dette hotel ligger 3,2 km fra Beijing Road Gågade og 9 km fra Canton Tower. Overnat i et af de 70 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Med gratis internetforbindelse via kabel og Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler er til rådighed som underholdning. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

2nd Workers Cultural Palace - 0,6 km
Onelink Plaza - 0,6 km
Hai Zhu Square - 0,9 km
Guangzhou Kulturpark - 1 km
Canton Custom House - 1,2 km
Det Hellige Hjertes Katedral - 1,3 km
Haizhu En Gros-marked - 1,3 km
Lingnan First Building - 1,6 km
Huaisheng Moské - 1,7 km
Beijing Road Gågade - 2 km
Guangdongs museum for revolutionær historie - 2,1 km
Shamian Exhibition Hall - 2,2 km
Guangxiao Tempel - 2,3 km
Liurong Tempel - 2,4 km
Qingping-markedet (Qingping Shichang) - 2,5 km

Den nærmeste lufthavn er:
Baiyun Internationale Lufthavn (CAN) - 36,9 km
Foshan (FUO-Shadi) - 33,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og gratis aviser i lobbyen. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Gør brug af praktiske faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og selskabslokale. Du kan købe mad ved den lokale købmand/dagligvarebutik eller blive på værelset og nyde godt af dette hotels mulighed for roomservice. Som en service til vores kunder har vi leveret en bedømmelse baseret på vores bedømmelsessystem.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet:

  • Depositum: CNY 200.0 pr. ophold

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for selvstændig parkering: CNY 168.00 pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Op til 2 børn i alderen 12 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet. ofte berørte overflader rengøres med desinfektionsmiddel mellem ophold. sengetøj og håndklæder vaskes ved mindst 60 °C.
  • Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler, der er beskyttelsesskærm mellem personale og gæster i travle områder, der udføres regelmæssig temperaturmåling af personalet, der tilbydes temperaturmåling til gæster og gæster bliver tilbudt håndsprit.
  • Der er mulighed for kontaktløs indtjekning og kontaktløs udtjekning.
  • Dette overnatningssted har bekræftet, at det følger retningslinjerne for rengøring og desinfektion i henhold til Intertek Cristal (tredjepartsekspert – globalt).

Kort over Guangzhou Hongcheng Hotel

Adresse

Guangzhou Hongcheng Hotel

No. 292 Da Ma Road, People's Street

510120

Guangzhou, Guangdong, Kina

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger