1 / 74

Hotel Medio

Fredericia, Syddanmark, Danmark

I nærheden af Snoghojgaardparken



Hotel faciliteter

Bar
Internet
Konferencelokale
Parkering
TV
Kæledyr tilladt
Hårtørrer
Jern
Jern og strygebræt
Have
Terrasse
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Bruser
Pejs
Skrivebord
Erhvervsvenlig

Overnatter du ved Hotel Medio, som ligger tæt på stranden i Fredericia, er du kun 5 minutters kørsel fra Snoghojgaardparken og Galleri Hindhede. Dette hotel med familievenlig profil ligger 2,7 km fra Naturparken Hindsgavl Dyrehave og 2,7 km fra Bridge Walking Lillebælt. Overnat i et af de 50 værelser, der indeholder fladskærms-tv. Sengen på dit værelse er udstyret med topmadras. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Snoghojgaardparken - 0,8 km
Bridge Walking Lillebælt - 2,4 km
Galleri Hindhede - 2,5 km
Naturparken Hindsgavl Dyrehave - 2,5 km
Lyng Church - 2,7 km
Erritso Church - 2,8 km
CLAY Keramikmuseum Danmark - 3,6 km
Hannerup Skov - 3,8 km
Sct. Nicolai Church - 4 km
Kulturøen - 4,5 km
Hannerup Kirke - 4,6 km
Fredericia Vold - 5,9 km
Fredericia Bymuseum - 5,9 km
Madsby Legepark - 6,2 km
Mads Ged - 6,3 km

Den foretrukne lufthavn for Hotel Medio er Billund (BLL-Billund Lufthavn) - 55,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom udlejningscykler. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, spillehal/spillerum og hjælp med udflugter/billetter. Få stillet sulten med aftensmad på dette hotels restaurant, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Har du brug for en pause? Få en drink ved en af stedets 2 barer/lounger. Morgenmadsbuffet serveres på hverdage fra kl. 06.00 til kl. 09.00 og i weekenderne fra kl. 07.00 til kl. 10.00 mod et gebyr.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 50 DKK pr. person (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: DKK 180 pr. indkvartering pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 300 DKK (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen udtjekning: 300 DKK (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for baby-/barneseng: 100.0 DKK pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 180.0 DKK pr. dag
  • Betaling med kreditkort er underlagt et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Børn i alderen 4 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).

Kort over Hotel Medio

Adresse

Hotel Medio

Kolding Landevej 6

7000

Fredericia, Syddanmark, Danmark

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger