1 / 44

Adam & Eve

Belek, Antalya, Tyrkiet

Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Belek, er kun for voksne.



Hotel faciliteter

Bar
Konferencelokale
Elkedel
Sikkerhedsboks
Tennis
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Solstole
Hårtørrer
Minibar
Rygning ikke tilladt
Skrivebord

Dette luksuriøse hotel, som kan findes i Belek, er kun for voksne. Hotellet, der putter sig indenfor 1. 7 kilometer fra bymidten, giver nem adgang til alt det, denne destination kan tilbyde. Gæsterne kan finde den nærmeste golfbane indenfor 14 meter fra ferieboligen. Indenfor 20 meter finder gæsterne transportmidler, der giver dem mulighed for at udforske området. Ejendommen ligger indenfor 10 meter fra den nærmeste strand. Besøgende finder lufthavnen indenfor en afstand af 35. 0 kilometer. Ferieboligen omfatter 476 hyggelige gæsteværelser. Dette hotel blev fuldt moderniseret i 2014. Adam & Eve tilbyder Wi-Fi internetforbindelse på stedet. Receptionsskranken er åben hele dagen. Desværre er der ingen gæsteværelser, hvor alle gæster der bor på ejendommen, kan bede om en vugge til de små. Der er 6 soveværelse med adgang for handicappede på Adam & Eve. Der er parkeringsfaciliteter til rådighed for de der bor på ejendommen. Derudover har denne ejendom udført vigtige miljømæssige forbedringer for at minimere påvirkningen af miljøet, og er certificeret. Gæster, der bor på Adam & Eve, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Dem, der vil væk fra den daglige rutine, kan bruge ejendommens sundheds- og wellness-faciliteter. De middagsmuligheder, der er tilgængelige, er det perfekte supplement til gæsternes ophold. Forretningsrejsende vil værdsætte møde- og forretningsservices og faciliteter, der er til rådighed for større bekvemmelighed. De underholdningsmuligheder, der er til rådighed, vil helt sikkert gøre indtryk på alle gæster der bor på denne ejendom. De der bor på denne ejendom, kan motionere og være aktive under deres ophold, takket være de sportsfaciliteter og aktiviteter, der tilbydes. De besøgende kan nyde velsmagende måltider, der serveres i stedets spiselokale. Der kan blive pålagt et gebyr for visse af disse services.

Kort over Adam & Eve

Adresse

Adam & Eve

Iskele Mevkii, Belek

07500

Belek, Antalya, Tyrkiet

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger