1 / 15

Serenity Village Belek

Belek, Antalya, Tyrkiet

I Serik (Kadriye)



Hotel faciliteter

Aircondition
Internet
Parkering
TV
Sikkerhedsboks
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Have
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Familievenlig

Fra Serenity Village Belek i Serik (Kadriye) er der kun 15 minutters gang til Belka Golfklub og Haven for tolerance. Dette Bed & Breakfast ligger 18,9 km fra Lara Strand og 3 km fra Kaya Eagles-golfklub. Føl dig hjemme i et af de 8 værelser, der er indrettet med individuelt design, og som desuden indeholder tekøkken. Din seng er udstyret med dundyner og premium-sengetøj. Værelserne har privat møbleret terrasse. Der er et 32-tommers LED-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Belka Golfklub - 1 km
Haven for tolerance - 1,1 km
Kaya Eagles-golfklub - 1,9 km
Kadriye Beach - 2,2 km
Carya-golfklub - 2,9 km
National Golfklub - 3,1 km
Cullinan Links Golfklub - 6,6 km
Antalya-golfklub - 6,6 km
Belek Moske - 6,9 km
Montgomerie-golfbane - 8,6 km
Cornelia-golfklub - 8,7 km
Belek Beach Park - 9,7 km
Asklepion Spa & Thalasso - 10,2 km
Aksu Belediyesi Halk Plajı - 12 km
Antalium Premium Mall - 14,4 km

Den nærmeste store lufthavn er Antalya (AYT-Antalya Intl.) - 28,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Fra en terrasse og en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan drage fordel af rekreative tilbud, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og picnicområde. Det er nemt at komme til stranden med hotellets strandtransport (tillægsgebyr).

Kort over Serenity Village Belek

Adresse

Serenity Village Belek

Kadriye Mahallesi 225 Sokak No 8

07500

Belek, Antalya, Tyrkiet

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger