1 / 50

Sahid Batam Center Hotel & Convention

Batam, Riau-øerne, Indonesien

Tæt på Batam Centre færgeterminal



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Spa
Parkering
Kaffemaskine
Børnepool
TV
Sauna
Gym
Sikkerhedsboks
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Hårtørrer
Minibar
Jern
Jern og strygebræt
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Skrivebord
Erhvervsvenlig

Med et ophold ved Sahid Batam Center Hotel & Convention har du en base i hjertet af Batam, blot fem minutters kørsel fra Pelabuhan International Batam Center og Batam Center Indkøbsområde. Dette hotel med golffaciliteter ligger 2,4 km fra Kæmpe indkøbscenter og 2,4 km fra Batam Centre færgeterminal. Føl dig hjemme i et af de 60 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Sengen på dit værelse er udstyret med topmadras. Et tv med kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt brusehoved med spredningseffekt og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Maha Vihara Duta Maitreya Buddhisttempel - 1,1 km
Batam Center Indkøbsområde - 2 km
Batam Centre færgeterminal - 2 km
Pelabuhan International Batam Center - 2,1 km
Maha Vihara Duta Maitreya Temple - 2,2 km
Kæmpe indkøbscenter - 2,3 km
Batam Polytechnic - 2,7 km
Nagoya Hill Mall - 4,6 km
BCS Mall - 4,7 km
Kepri Mall - 5,4 km
Mega Legenda - 6,1 km
Grand Batam Mall - 6,2 km
Panbil Nature Reserve - 7,2 km
Drak Cykelpark - 7,5 km
Harbor Bay Færgeterminal - 7,8 km

Den foretrukne lufthavn for Sahid Batam Center Hotel & Convention er Batam Batu Besar (BTH-Hang Nadim) - 12,3 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Transport til færgeterminal er til rådighed uden tillægsgebyr, og gratis selvstændig parkering findes på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en natklub, en udendørs pool og en sauna. Andre faciliteter på dette hotel i edwardiansk stil inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og bryllupsfaciliteter. Gæsterne kan få et lift til nærliggende destinationer med transportservicen (tillægsgebyr). Få en bid mad på Bellini Restaurant, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til poolen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Morgenmadsbuffet tilbydes mod et tillægsgebyr.
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: Mellem 80000 og 100000 IDR pr. person (cirkapriser)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Sahid Batam Center Hotel & Convention

Adresse

Sahid Batam Center Hotel & Convention

Komp Raffles City Block E no 6 - 9

29465

Batam, Riau-øerne, Indonesien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger