1 / 35

Gumilang Regency Hotel By Gumilang Hospitality

Bandung, Vestlige Java, Indonesien

I nærheden af Karang Setra Vandpark



Hotel faciliteter

Aircondition
Bar
Internet
Konferencelokale
Spa
Parkering
Elkedel
Kaffemaskine
Børnepool
TV
Gym
Sikkerhedsboks
Telefon
Kabel- eller satellit-tv
Brødrister
Hårtørrer
Minibar
Jern
Jern og strygebræt
Have
Mikrobølgeovn
Balkon
Terrasse
Balkon eller terrasse
Badekar eller bruser
Rygning tilladt
Kæledyr ikke tilladt
Bruser
Tørretumbler
Skrivebord
Familievenlig

Med et ophold ved Gumilang Regency Hotel By Gumilang Hospitality, som ligger i Bandung (Gegerkalong), er der kun 15 minutters gang til Jalan Cihampelas og Paris Van Java Indkøbscenter. Dette hotel med familievenlig profil ligger 2,2 km fra Cihampelas Walk og 3,1 km fra Maranatha Kristne Universitet. Føl dig hjemme i et af de 106 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har bruser, gratis toiletartikler og bidet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og kaffe-/temaskiner. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Karang Setra Vandpark - 0,1 km
Jalan Cihampelas - 0,7 km
Rumah Mode Fabriksbutik - 0,8 km
Barli Museum - 1,1 km
Paris Van Java Indkøbscenter - 1,1 km
Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung - 1,2 km
Parahyangan Catholic University - 1,4 km
Indonesiens Undervisningsuniversitet - 1,6 km
Sasana Budaya Ganesha - 2 km
Daarut Tauhid Islamisk Kostskole - 2,1 km
Cihampelas Walk - 2,1 km
Bandung Adventist Hospital - 2,2 km
Dr. Hasan Sadikin General Hospital - 2,2 km
Bandung Zoologiske Have - 2,5 km
Villa Isola - 2,5 km

Den foretrukne lufthavn for Gumilang Regency Hotel By Gumilang Hospitality er Bandung (BDO-Husein Sastranegara International) - 5,1 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Bandung? På dette hotel er der et område på 532 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool, et fitnesscenter og karaoke. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Har du lyst til frokost eller aftensmad, kan du tage forbi Iris Resto, en restaurant, som specialiserer sig indenfor internationale retter. Du kan også spise på stedets kaffebar/café eller blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 08.00 til kl. 11.00.

Du vil blive bedt om at betale følgende på overnatningsstedet. Gebyrer inkluderer muligvis skatter:

  • Depositum: IDR 500000 pr. nat

Vi har medtaget alle gebyrer, som overnatningsstedet har oplyst.

  • Gebyr for morgenmad tilberedt efter bestilling: 65000 IDR for voksne og 65000 IDR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for tidlig indtjekning: 500000 IDR (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen indtjekning
  • Der opkræves et tillægsgebyr for sen udtjekning (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for ekstra seng: 250000.0 IDR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort over Gumilang Regency Hotel By Gumilang Hospitality

Adresse

Gumilang Regency Hotel By Gumilang Hospitality

Jl. Dr. Setiabudhi No. 323 - 325

40154

Bandung, Vestlige Java, Indonesien

Hvorfor vælge Sembo?

Uovertruffen værdi og fleksibilitet

Få de bedste tilbud med vores prisgaranti og vælg betalingsmuligheder, der passer til dine behov. Vi accepterer alle større betalingsmetoder for en sikker og nem transaktion.

Betroet af rejsende over hele verden

Med over 30 års erfaring er Sembo en del af den globalt betroede Stena-gruppe. Vi er anerkendt for vores ekspertise og bakket op af brancheførende akkrediteringer, især inden for bilrejser.

Nem rejseplanlægning

Planlæg din rejse hurtigt med vores enkle bookingsystem. Brug Amelia, vores AI Trip Planner, til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud, med sikkerheden i vores pakkebeskyttelsesplan.

Rejs på din måde

Vælg fra et bredt udvalg af hoteller, flyselskaber, ferieboliger og aktiviteter. Vores platform tilbyder fleksibilitet og bæredygtige rejsemuligheder, så du kan rejse, som du vil.

Amelia avatar
Mød Amelia, vores nye rejseplanlægger